вівторок, 29 липня 2008 09:47

Екс-чоловік Ірини Дубцової знову одружується (ФОТО)

Як стало відомо, колишній чоловік Ірини Дубцової, соліст групи Plazma Роман Черніцин зробив пропозицію своїй новій коханій. Його нову дівчину - солістку групи VIP - звати Діана Юніс. Днями співак встиг познайомити її зі своїми батьками.

- Їх стосунки тривають всього декілька місяців, але Черніцин вже познайомив її з батьками, - зізналися близькі друзі Роми. - Вони дуже щасливі. Ми упевнені, що їх стосунки продовжаться дуже довго.

Після того, як трирічний шлюб Ірини та Романа розпався, співак весь свій вільний час проводить з нареченою. Нещодавно молоді влаштували собі романтичну вечерю в невеликому ресторанчику в центрі Москви. Подарувавши дівчині величезний букет квітів, Роман замовив вечерю, і закохані, захоплені один одним, більше години просиділи за столиком. З ресторану закохані поїхали разом на машині Черніцина.

Нагадаємо, переможниця "Фабрики зірок-4" Ірина Дубцова подала на розлучення з Романом Черніциним. Історія кохання зоряної пари підійшла до логічного завершення всього після трьох років шлюбу... У лютому подружжя розлучилося зі скандалом: Іра зібрала речі і з маленьким сином Артемом переїхала в іншу квартиру. З Романом вона досі практично не спілкується, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Екс-чоловік Ірини Дубцової знову одружується (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі