понеділок, 23 жовтня 2023 09:29

Єфросініна сказала, що думає про виступ Полякової на скандальному весіллі прокурора
3

Єфросініна прокоментувала виступ Полякової на весіллі прокурора
Фото: instagram.com/mashaefrosinina
Єфросініна прокоментувала виступ Полякової на весіллі прокурора
Єфросініна прокоментувала виступ Полякової на весіллі прокурора

Українська ведуча Маша Єфросініна прокоментувала виступ співачки Олі Полякової на скандальному весіллі під Львовом. Тоді колишній прокурор Ростислав Ільницький одружився з ексспівробітницею ДБР Роксоланою Москвою.

У своєму Instagram блогерка зазначила, що ця ситуація стала показовою в дуже багатьох моментах. За її словами, старі схеми щодо замовлення артиста на приватну вечірку вже не працюють. В час повномасштабної війни виконавець має ретельно перевіряти, для кого виступає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишньому прокурору Ільницькому після резонансного весілля вручили повістку - ЗМІ

"Так. Це новий урок для артистів. Раніше всім, як артистам, так і суспільству було однаково, хто де виступає. Або, якщо не однаково, то принаймні ніхто нікого на вили не підіймав. Зараз обурення суспільства очевидне, часи буремні, тож так, артистам треба передивитися свої дії щодо факторів, які впливають на їхнє рішення щодо того, де як, і для кого виступати. Старі норми вже не працюють", - сказала Єфросініна.

7-8 жовтня колишній прокурор Ільницький відгуляв дводенне розкішне весілля з експрацівницею ДБР Роксоланою Москвою у п'ятизірковому комплексі Emily Resort, що поблизу Львова. Для колишнім чиновників виступали Пономарьов, Оля Полякова, гурт "Дзвони сонця". Ведучим був шоумен Григорій Решетнік. Другого дня гостей розважав Дзідзьо, і було запрошено 500 осіб, повідомили ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Єфросініна сказала, що думає про виступ Полякової на скандальному весіллі прокурора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі