понеділок, 21 червня 2010 12:20

Джуд Лоу став найстильнішим татом-знаменитістю (ФОТО)

Напередодні у низці західних країн відзначили День Батька. І за традицією, що склалася, деякі інтернет-видання провели опитування на предмет складання рейтингу "найстильніших батьків-знаменитостей". Цього року лідером рейтингу за версією My Celebrity Fashion став багатодітний татко і просто симпатичний чоловік, британський актор Джуд Лоу.

Батько чотирьох дітей (трьох дітей виховує екс-дружина актора Сейді Фрост, а четвертий позашлюбний малюк з'явився у Джуда минулого року) отримав своє звання цілком заслужено. Обличчя Martini і зірка фільму "Шерлок Холмс" незмінно елегантний. Зараз, за численними свідоцтвами його друзів, Лоу збирається зіграти весілля з актрисою Сієнною Міллер. Отже, швидше за все, в недалекому майбутньому Джуд стане батьком як мінімум п'ятьох.

Другий рядок рейтингу зайняв найсексуальніший актор Голлівуду, але в той же час вірний чоловік і дбайливий батько Джоні Депп. Не дивлячись на те що офіційно Джоні і його кохана Ванесса Параді не полягають в шлюбі, це не заважає парі виховувати чарівну дочку і сина.

На третьому місці - батько трьох синів і у минулому обличчя модного дому Armani Девід Бекхем. Один з найстильніших спортсменів планети, чиє ім'я фактично стало модним брендом, завоював 57 відсотків голосів.

На четвертому місці - улюбленець хлопчиків по всьому світу, зірка фільму "Залізна людина" актор Роберт Дауні-молодший. П'ятим йде чоловік Гвен Стефані, відомий музикант Гевін Россдейл, а на шостому місці - колишній чоловік Мадонни, режисер Гай Річі.

Крім того, до десятки найстильніших тат увійшли Уілл Сміт (сьоме місце), Метью Макконахі (восьмий рядок), Бен Аффлек (дев'ята позиція) і Джемі Реднапп (10-е місце).

Зазначимо, День Батька в світі відзначають з 1910-го року за ініціативою Сонори Смарт Додд, в сім'ї якої разом з нею було шість дітей, вихованих після смерті матері батьком, ветераном громадянської війни. За традицією цього дня батькам дарили червоні троянди як символ подяки і любові.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Джуд Лоу став найстильнішим татом-знаменитістю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі