пʼятниця, 04 травня 2012 11:50

Джордж Клуні організовує обід на підтримку Обами

Джордж Клуні організовує обід на підтримку Обами
Джордж Клуні Фото: china.org.cn

Джордж Клуні готує благодійний обід на підтримку кандидата в президенти США від Демократичної партії Барака Обами. Захід запланований на 10 травня.

Актор прийняв рішення влаштувати банкет у власному маєтку в Каліфорнії. Уже відомо, що обід принесе в скарбничку демократів круглу суму - до 12 мільйонів доларів.

Новина про благодійний бенкет мала такий успіх, що всі 150 квитків по 40 тисяч доларів були розкуплені буквально за лічені години. Цікаво, що два місця поруч з Джорджем Клуні та Бараком Обамою розіграють у лотерею.

Нагадаємо, вибори президента США відбудуться 6 листопада.

Зазначимо, Джордж Клуні є одним із засновників організації Satellite Sentinel Project, яка займається збором і аналізом інформації про суданські збройні угрупування. Ідея проекту у Клуні виникла після поїздки в Судан в жовтні 2010 року. Після повернення в США актор разом з однодумцем Джоном Прендергастом зайнявся створенням бази даних на основі супутникової фотозйомки, свідоцтв про військові злочини і повідомлень, що надходять з регіону конфлікту. Організація, офіс якої розташовується в Вашингтоні, регулярно готує аналітичні доповіді по ситуації в Судані, в тому числі і для американського уряду.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Клуні організовує обід на підтримку Обами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі