пʼятниця, 09 грудня 2011 10:18

Джонні Депп відмовляється платити податки

Джонні Депп відмовляється платити податки

Знаменитий актор і мрія жіночої половини населення Землі Джонні Депп зізнався, що так багато подорожує по світу тільки тому, що не хоче платити податки.

Зірка "Піратів Карибського моря" багато в чому схожий на свого персонажа Джека Горобця. Артист так само не може всидіти на місці і постійно їздить по світу. Проте Джонні переслідує куди більш приземлені цілі, ніж його герой: актор не хоче платити податки і втрачати американське громадянство. При цьому Депп не виходить за рамки закону.

Справа в тому, що голлівудський мачо найбільше часу проводить у Франції, на півдні якої у них з цивільною дружиною Ванессою Параді шикарний маєток. І справа в тому, що іноземці, які перебувають на території Франції більше шести місяців, повинні платити податки у французьку казну.

Сам актор-мандрівник так пояснив цю ситуацію: "Якщо я проведу у Франції більше 183 днів, то мені доведеться платити тут прибутковий податок. От мені й доводиться колесити по світу, щоб не перевищити ліміт. Французька влада хоче, щоб я став постійним резидентом, тому що це дозволить їм брати з мене великі гроші. Мені дуже подобається у Франції, але я не готовий відмовитися від американського громадянства".

Джонні Депп потрапив у першу десятку найбільш прибуткових акторів цього року за версією журналу Forbes. Оскільки гонорари в нього дуже високі, студія Disney могла заробити лише 12,48 долара на кожен долар, вкладений в капітана Джека Горобця або Капелюшника. Лідером рейтингу стала голлівудська актриса і зірка кіносаги "Сутінки" Крістен Стюарт. Кожен долар, заплачений виконавиці головної ролі Белли Свон, приніс студії Summit Entertainment більше 55 доларів доходу.

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп відмовляється платити податки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі