субота, 15 січня 2011 13:30

Дженніфер Лопес показала целюліт у прямому ефірі (ФОТО)
6

Дженніфер Лопес, яка нещодавно стала суддею популярного в США шоу "Американський ідол", тепер радує глядачів своєю розкішною зовнішністю, сидячи в журі. Проте на одній з перших же зйомок артистка примудрилася осоромитися.

Визнаний секс-символ зустрічалася на передачі з солістом групи "Аеросміт". Під час світської бесіди співачка закинула ногу на ногу і камера крупним планом показала целюліт актриси.

Вперше зоряний целюліт став помітний ще в листопаді під час виступу Дженніфер в Пуерто-Ріко. Залишаючи сцену, одягнена в міні-сукню співачка продемонструвала велику "апельсинову кірку" на стегнах, яку сфотографували папараці. Потім Лопес стала стверджувати, що насправді з нею все в повному порядку, а знімки з концерту - монтаж.

Сама Дженніфер, до речі, вважає, що у неї все гаразд.

"Катастрофічно не вистачає часу на заняття спортом. Можу викроїти трохи часу, коли діти сплять. Але робити це з кожним днем стає складніше. Але я завжди була атлетично складена. Тому особливих проблем тут не бачу", - розповіла зірка в інтерв'ю журналу Look.

Экспресс-газета

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес показала целюліт у прямому ефірі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі