пʼятниця, 22 жовтня 2010 13:33

Лопес разом з дітьми знялася для Gucci (ФОТО)
5

Співачка і акторка Дженіфер Лопес разом зі своїми близнюками Максом і Еммі сфотографувалися в рамках спеціальної рекламної компанії, що присвячена запуску нової колекції Gucci для дітей.

Нова колекція поділяється на два діапазони. Для дітей в віці від 0 до 2 років і від 2 до 8 років і буде доступна в фірмових магазинах Gucci , починаючи з листопада цього року. Колекція складається з одягу, взуття, дрібної шкіргалантереї і аксесуарів, в тому числі ювелірних виробів, сонцезахисних окулярів, шарфів і ковдр.

Компанія оголосила про нові пожертвування школи ЮНІСЕФ на честь партнерства і запуску нової колекції.

Рекламну компанію зняли фотографи Мерт і Маркус в Малібу. У всьому світі фотографії будуть розміщені з листопада в журналах, газетах, на бігбордах і онлайн.

Дженніфер Лопес почала співпрацю з Gucci, відвідуючи заходи по збору коштів. В 2008 році вона залучила понад 2,7 млн. доларів США для ЮНІСЕФ.

Нагадаємо, нещодавно співачка показала свій целюліт. Вона вийшла на цену в Сан-Хуані, Пуерто-Ріко з чоловіком Марком Ентоні. Її зелена з блискавками сукня була занадто короткою, тому коли співачка розвернулася, щоб піти зі сцени, глядачам було видно її стегна.

Us Weekly

Зараз ви читаєте новину «Лопес разом з дітьми знялася для Gucci (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі