вівторок, 28 серпня 2012 10:16

Дженніфер Еністон і Джастін Теру сперечаються з приводу весілля

Дженніфер Еністон і Джастін Теру сперечаються з приводу весілля
Між тим, актриса порадилася зі своїми юристами щодо шлюбного контракту Фото: spletnik.ru

У взаємовідносинах Дженніфер Еністон і Джастіна Теру не обходиться без розбіжностей. Як повідомляють таблоїди, зараз актори сперечаються з приводу свого весілля. Думки з приводу розмаху і стилю урочистості у сторін розділилися.

Пару тижнів тому нарешті стало відомо про заручини пари. Джен і Джастін тягнути з весіллям не мають наміру і вже приступили до обговорення майбутньої урочистості. Але от заковика: у нареченого і нареченої виявилися абсолютно протилежні думки як з приводу місця проведення церемонії, так і бюджету.

Як повідомили джерела з оточення актриси, Еністон віддає перевагу відносно скромній, але в той же час шикарній церемонії в компанії рідних та близьких друзів. Вона має намір замовити розкішне кутюрне вбрання і разом з гостями відправитися на курорт. Актриса розуміє, що подібне задоволення обійдеться недешево, але ж гонорари Джен дозволяють їй це.

У Теру ж інша ідея. Він наполягає на романтичному зимовому весіллі в Нью-Йорку. І не збирається особливо витрачатися.

Поки неясно, хто кого переконає. Але приятелі пари сходяться в одному: "Дженніфер шалено рада своєму шансу ще раз побудувати щасливий шлюб. Джастін вже довів, наскільки сильно він її любить".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Еністон не показує свою обручку

При цьому наголошується, що напередодні урочистості Еністон вже порадилася зі своїми юристами щодо шлюбного контракту. Статок зірки оцінюється більш ніж в 100 мільйонів доларів, а статок її нареченого менший в рази.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон і Джастін Теру сперечаються з приводу весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі