вівторок, 27 вересня 2011 11:13

Дженніфер Еністон і Демі Мур об'єдналися проти раку грудей
10

Актриси Дженніфер Еністон і Демі Мур, а разом з ними співачка Аліша Кіс починають промоушен свого нового фільму "П'ять".

Вчора всі три зірки приїхали в нью-йоркську студію каналу ABC для участі в програмі Good Morning America. Жінки рекламують свій проект Five. За задумом, під час проекту якого п'ять відомих жінок (дві інші - режисери Петті Дженкінс і Пенелопе Сфіріс) зняли короткометражки, що зачіпають тему раку молочної залози.

Знаменитості спробували розповісти про те, як змінюється життя жінки після звістки про страшний діагноз.

"Ми кинули виклик собі і спробували створити маленькі історії, які не відповідали б очікуванням аудиторії щодо висвітлення цієї проблеми, - розповіла раніше про фільм, прем'єра якого намічена на 10 жовтня, Еністон. - Ми хотіли збалансувати драму і гумор, так як саме останній допомагає нашим друзям, які зіткнулися з цим діагнозом, впоратися з хворобою та лікуванням. Ми хотіли історії, які були б інформативними, але не занудними. І, звичайно, вони просто зобов'язані бути прекрасно написаними".

До речі, фільм Джен називається "Міа" і розповідає про жінку, яка здається, дізнавшись про страшний діагноз, а потім виявляється, що у неї наступила ремісія.

"Мені здається, багато людей ховають голову в пісок, наче рак грудей - це щось, що може статися з кимось іншим, але не з ними. До цього проекту я теж так себе поводила", - зауважила Демі Мур.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон і Демі Мур об'єдналися проти раку грудей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі