пʼятниця, 26 березня 2021 11:32

Дженіфер Лопес стала найкрасивішою зіркою 40+

Дженіфер Лопес стала найкрасивішою зіркою 40+
Дженіфер Лопес стала найкрасивішою зіркою 40+. Фото: ru.hellomagazine.com

51-річна американська співачка Дженніфер Лопес посіла 1-ше місце в рейтингу найпривабливіших знаменитостей 40+. 38% жінок відповіли, що хотіли б виглядати у такому віці як артистка.

2-ге місце дісталося 52-річній американській актрисі Дженніфер Еністон. Вона набрала 34% голосів, пише Glowday.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уперше жінка-репер отримала діамантовий статус пісні

3-тє місце з 31% голосів посіла 40-річна американська телезірка, модель Кім Кардаш'ян.

Серед чоловіків популярністю користується 52-річний голлівудський актор Вілл Сміт, який у загальному списку посів 4-те місце. 46-річна британська дизайнерка і колишня співачка Вікторія Бекхем замкнула топ-5 найпривабливіших зірок. Її 45-річний чоловік Девід Бекхем увійшов у рейтинг одразу після коханої.

До списку також потрапили 57-річний актор Бред Пітт, супермодель Наомі Кемпбелл, Том Круз і британська модель Тесс Дейлі.

Британська співачка Адель близько 2 років тому розірвала стосунки з чоловіком Саймоном Конецьким. Але тільки нещодавно колишня пара змогла домовитися про офіційне розлучення. Скандальні шлюборозлучні процеси зірок затягувалися через те, що експодружжя не могло домовитися щодо опіки над дітьми та ділили майно.

Зараз ви читаєте новину «Дженіфер Лопес стала найкрасивішою зіркою 40+». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі