субота, 08 травня 2010 13:38

Дженіфер Аністон сидить на дитячому харчуванні (ФОТО)

Американська акторка Дженіфер Аністон у свої 41 виглядає вдвічі молодшою. Зараз сидить на дієті "Baby Food Cleanse".

Аністон працює з професіним тренером 33-річною Трейсі Андерсон, яка відома роботою з 38-річною Гвінет Пелтроу і 48-річною Мадонною. Саме Трейсі Андерсон порадила акторці перейти на дитяче харчування.

Зірка "Друзів" за тиждень втратила більше 3 кг. Вдень з'їдає 14 порцій дитячої їжі.

У раціон актриси входять фруктові коктейлі, дитяче пюре з груші з корицею, вівсяна каша, супи з кульбаб, багато зелені, пісне м'ясо і овочі. Майже не вживає прянощів, солоної і гострої їжі.

"Вона все робить правильно. Прагне тримати у тонусі все тіло", - прокоментувала тренер.

Трейсі Андерсон також сказала, що дієта з дитячого харчування корисна для травлення і ефективна, коли треба швидко скинути вагу. Проте це тимчасова дієта і після неї необхідно повернутися до звичайного режиму харчування.

Журнал "Грація" пише, що минулого місяця Дженіфер Аністон, будучи у Європі, перестала слідкувати за своїм раціоном і набрала зайві кілограми. Тепер особистий тренер допомагає зірці набрати бажану форму до зйомок фільму, в якому Аністон зіграє головну роль.

Вперше акторка переглянула свій раціон харчування, коли вирішила стати кіноакторкою. Коли вона прийшла на кастинг, її поставили перед вибором: схуднути або забути про кар'єру акторки.

"Я росла на чізбургах і картоплі фрі", - пригадує зірка "Друзів".

Дженіфер Аністон розлучилася з Бредом Пітом, з яким прожила у шлюбі 5 років, у 2005-му. Дітей у зірки немає. Нещодавно їй приписували роман з Джерардом Батлером.

Gazeta.ua за матеріалами Daily Maily

Зараз ви читаєте новину «Дженіфер Аністон сидить на дитячому харчуванні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі