четвер, 16 вересня 2010 15:52

Дружина Зіброва накачує себе ботоксом (ФОТО)

Дружина Народного артиста України Павла Зіброва робить уколи ботоксу.

Про це пані Марина розповіла журналісту Gazeta.ua.

"Мені багато років і я роблю ці уколи, відвідую косметолога, роблю масаж. Це нормально. Ми з Павлом публічні люди, тому якщо вже влазиш у камеру, то люди мають бачити гарні обличчя хоча б з ящика. Пластичних операцій я ніколи не робила, бо боягузка. Але не проти них, і, думаю, що рано чи пізно сама до них вдаватимуся. Я дивлюся на жінок-депутатів, бачу, як вони гарно виглядають. А коли питаєш про операцію, починають: "Ні, це зарядка". Та брехня! Ну зробила, так зробила. Якщо жінка підрізає посічені кінці волосся, то чому вона не може відрізати зайвий шматочок шкіри?", - запитала вона.

Марина Зіброва зізналася, що не робить ніякої зарядки.

"Я в дитинстві довгий час займалася фігурним катанням, падала головою, був і струс мозку, і травми хребта. Слідкую за дієтою, їм тільки варену їжу та на пару. Може, вона й несмачна, але я звикла. Я не п"ю взагалі, не палю взагалі. Раз на тиждень відвідую перукаря, який робить мені укладку, і раз на тиждень роблю манікюр. Нігті й волосся у жінки мають завжди бути ідеальними. Вона має також гарно пахнути", - зазначила дружина зіркового чоловіка.

Вона наголосила, що навіть вдома не ходить нечесаною.

"Жінка, яка входить у вік 50 років часто думає: "Ось діти, онуки, чоловік, якщо не залишив, любить і таку". Неправда це. Все одно чоловіки люблять дивитися на гарне. Я не виглядаю ні вдома, ні на вулиці неакуратно. Люблю себе і мене кохає чоловік. Перед Пашею я ніколи не з"явлюся нечесана, з брудною головою. Якщо я вдома, то в халаті шовковому, люблю леопардові малюнки, в капцях на каблучку", - поділилась з нами Марина.

Дружина Зіброва також сказала, що її мама була красунею в молодості, бабуся, якій зараз 90 років, тричі виходила заміж. В себе в Хабаровську вона була однією із красунь міста.

"Я маленькою дівчинкою бачила бабусю, маму, які слідкували за собою. Точно така ж зараз моя донька Діана. Їй 13, 5 років. Вона така чепуруха. Інколи мені її прибирання перед дзеркалом дістають. Кажу: "В кого вона?" А Галя – її няня відповідає: "Вона така як ви, Марина", - додала Зіброва.

Нагадаємо, італійські учені застерігають, що ботулотоксин, який використовують у ботоксі та інших аналогічних препаратах, може досягти головного мозку, переміщаючись по аксонах нервових клітин.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Зіброва накачує себе ботоксом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі