середа, 19 січня 2011 12:29

Дружина Орландо Блума годує новонародженого сина грудьми (ФОТО)
7

Зіркова пара Орландо Блум - Міранда Керр вже представили свого первістка публіці. Подружжя не стало чекати вигідних пропозицій від глянсових видань, а влаштували фотосесію своїми силами. Напередодні Міранда виклала у своєму блозі знімок малюка, зроблений Блумом.

"6 січня народився наш чудовий син Флінн. Він важив 9 фунтів 12 унцій (понад чотири кіло - ред.), здоровенький і великий хлопчик! Я народжувала природним шляхом, без знеболювальних. Це були важкі і складні пологи, але Орландо весь час був зі мною, підтримував мене і допоміг пройти все це ", - пише 27-річна модель.

"Ми такі щасливі і насолоджуємося новим відчуттям сім'ї. Флінн - наш маленький промінчик. Спасибі всім, хто надсилає нам привітання. Тепер я змогла відповісти на всі ваші теплі слова", - підкреслила дівчина.

Як і багато зірок модельного бізнесу, працювала Міранда майже до останнього. У кінці жовтня, будучи на пристойному терміні, вона навіть погодилася взяти участь у фотосесії для австралійського Vogue. Деякі таблоїди навіть припустили, що дівчина активно знімається, оскільки після пологів планує завершити модельну кар'єру.

Зазначимо, в клініку відому модель Victoria's Secret доставили 6 січня зранку, після того як дівчина відчула перейми. Спочатку лікарі запевнили майбутніх батьків, що тривога помилкова, але вже ввечері Міранда стала мамою.

Нагадаємо, Міранда й Орландо зіграли весілля в липні цього року. Щоправда, про святкування журналістам стало відомо від третіх осіб. Заради такого випадку Керр дозволили не брати участі в одному з промозаходів модного бренду David Jones. За інформацією таблоїдів, молодята провели медовий місяць десь в районі Карибських островів.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Дружина Орландо Блума годує новонародженого сина грудьми (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі