понеділок, 04 березня 2024 13:54

Дружина хворого на деменцію Брюса Вілліса розказала, як він себе почуває
4

Емма Гемінг і Брюс Вілліс
Фото: instagram.com/emmahemingwillis
Емма Гемінг і Брюс Вілліс
Емма Гемінг і Брюс Вілліс
Емма Гемінг і Брюс Вілліс

Дружина хворого на деменцію голлівудського актора Брюса Вілліса - Емма Гемінг - розказала про самопочуття коханого.

У своєму Instagram жінка наголосила, що все не настільки критично, як пишуть у закордонних ЗМІ.

"У заголовку йдеться про те, що мій чоловік більше не радіє життю... Я можу просто сказати, що це неправда. Мені потрібно, щоб суспільство і ті, хто пише ці дурні заголовки, припинили лякати людей. Досить лякати людей, думаючи, що як тільки їм поставлять діагноз якогось нейрокогнітивного захворювання, то: "Все, все скінчено, давайте збирати речі, тут більше нема на що дивитися". Але все не так", - прокоментувала Емма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Важкохвора Тишкевич опинилась у лікарні

Додала, що попри труднощі їхні стосунки наповнення коханням.

"Мені довелося докласти чимало зусиль, щоб прийти до цього. Але щойно я зрозуміла все, життя справді набуло сенсу, і в мене з'явилося справжнє відчуття мети йому допомогти", - пояснила акторка.

У березні 2022 року ЗМІ повідомили, що Брюс Вілліс завершує кар'єру в кіно. Причиною цього рішення стало те, що в кінозірки виявили афазію – розлад мовлення, що виникає після пошкодження мозку.

Згодом стан здоров'я хворого на афазію американського актора погіршився. Зірка дедалі рідше впізнає рідних і не завжди розуміє, що вони йому кажуть. Зокрема, знаменитість мало що може сказати сам. У березні 2023-го лікарі діагностували Брюсу лобно-скроневу деменцію.

Зараз ви читаєте новину «Дружина хворого на деменцію Брюса Вілліса розказала, як він себе почуває». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі