четвер, 17 квітня 2014 10:02

Донька Алека Болдуіна підтримала ветеранів новою фотосесією
6

Фото: Macy's

Дочка актора Айрленд Болдуін знялася для модної благодійної кампанії American Icons, організатором якої виступає універмаг Macy's. Її колега за фотосесію - плавець Райан Лохте.

Метою акції є відродження патріотизму, підтримка ветеранів США і молодих талантів Америки. Відзначимо, що кампанія проводиться у співпраці з ветеранської програмою Got Your 6.

Айрленд Болдуін і її партнер Райн Лахті одягнені в наряди Calvin Klein White Label - американський бренд бере участь в акції другий рік поспіль. У травні в США пройдуть численні сімейні заходи, натхненні національною історією, місцевими дизайнерами і багатьом іншим.

В акції бере участь і Зоуі Дешанель, яка створила капсульну колекцію для Tommy Hilfiger під назвою To Tommy From Zooey: з середини квітня речі з'являться у продажу в магазинах Macy's.

Частина отриманих від продажу одягу та заходів коштів отримають сім'ї ветеранів. Рік тому було зібрано кілька мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Донька Алека Болдуіна підтримала ветеранів новою фотосесією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі