середа, 11 липня 2012 14:38

Дочка Вікторії та Девіда Бекхемів стала найстильнішою дитиною

Дочка Вікторії та Девіда Бекхемів стала найстильнішою дитиною
Дівчинці вже пропонують підписувати контракти Фото: runyweb.com

Відомий британський бренд My1stYears, який спеціалізується на незвичайних дитячих подарунках, вирішив скласти список найбільш стильних дівчат і хлопчиків.

Перше місце в рейтингу зайняла Харпер Севен, донька Девіда і Вікторії Бекхем. Маля ще толком не вміє говорити, а модні бренди вже пропонують її батькам мільйони - аби Харпер з'явилася в рекламі їхніх дитячих товарів.

Бренд, який організував рейтинг, написав листа Харпер (саме дівчинці, а не її батькам) з пропозицією про співпрацю - мамі з татом за згоду Харпер вони пообіцяли мільйон. Проте Девід і Вікторія відповідь так і не дали.

Всього на один відсоток від молодшої представниці клану Бекхемів "відстає" Холлі Роуз, дочка акторки та телеведучої Аманди Холден.

Третє місце експерти віддали Блу Айві, доньці музичної пари Бейонсе і Джей-Зі. Четверте місце в "стильному" рейтингу належить дочці ірландської вокалістки і солістки групи The Saturdays Уни Хілі. Незважаючи на важковимовне ім'я Аойіфе Белль, дівчинка "з молодих нігтів" викликає схвалення і навіть захоплення у модних критиків і простих перехожих.

Першим джентельменом в "модному" рейтингу став син Кортні Кардашьян - Мейсон Деш Дісік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вікторія Бекхем буде хрестити дочку в міні-копії сукні зі своєї колекції

Шосте місце дісталося вже Сурі Круз. Дівчинка зараз переживає непростий період в житті, пов'язаний з публічним розлученням батьків і оформленням опіки над нею.

Далі в рейтингу йде Астала, син телеведучої і фотомоделі Пічес Гельдоф.

Модель і телезірка Майлін Класс змогла прищепити гарний смак своїй маленькій дочці Аві - за це вона посіла восьме місце в рейтингу.

Дев'ятим серед маленьких модників став блондин Ітан - син співачки Денні Міноуг і племінник знаменитої Кайлі. А замикає зоряну десятку маленьких модників син футболіста Вейна Руні - Кай.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Вікторії та Девіда Бекхемів стала найстильнішою дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі