субота, 28 квітня 2012 13:32

Дочці Вікторії Бекхем пропонують роботу

Дочці Вікторії Бекхем пропонують роботу
Сума контракту не уточнюється Фото: eg.ru

Компанія з продажу дитячого одягу і подарунків My1stYears.com запропонувала дев'ятимісячній Харпер Севен Бекхем стати представником бренду. Сума контракту не уточнюється, але зате відомо, що ділова пропозиція адресовано безпосередньо міс Бекхем.

Нагадаємо, в минулому році Харпер зайняла друге місце в рейтингу "найвпливовіші діти знаменитостей", всього лише злегка поступившись Сурі Круз. При складанні списку дослідники враховували кількість згадувань імен дітей зірок шоу-бізнесу в друкованій пресі, в мережевих ресурсах, в блогах, соціальних мережах і так далі. Фахівці аналізували інформацію про знаменитих діточок віком до 6 років.

"Твої батьки є іконами стилю, і ми не бачимо причини, з якої ти не могла б почати свою кар'єру в модній індустрії з ранніх років", - свідчить послання.

При цьому в листі, який наводить британський журнал "OK!", уточнюється: "По законодавству про дитячу працю ми не можемо обговорювати умови контракту безпосередньо з тобою, тому копію листа ми відправляємо твоїм мамі і татові. Будемо раді обговорити з ними твій гонорар". Далі повідомляється, що керівництво компанії не має наміру скупитися і не проти виплатити досить велику суму юній модниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Девід Бекхем більше не буде зніматися для реклами спідньої білизни через дітей

Представники сімейства Бекхем поки утримуються від коментарів. Але таблоїди нагадують, що Девід Бекхем став зіркою клубу Manchester United у віці 17 років. А Вікторія задумалася про кар'єру поп-зірки, будучи у віці семи років.

Зараз ви читаєте новину «Дочці Вікторії Бекхем пропонують роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі