вівторок, 26 травня 2009 12:27

Дочка Берлусконі не втримала груди в тісній сукні (ФОТО)

Дочка Берлусконі не втримала груди в тісній сукні (ФОТО)
Тільки но у Європі уляглася перша хвиля скандалу, пов"язана з розлученням прем"єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі, як одразу ж нагрянула нова.

Цього разу відзначилася дочка прем"єра, 42-річна Марина Берлусконі. Разом зі своїм чоловіком Маурісіо Ванадіа вона днями побувала в Монте-Карло на "Дискотеці мільярдерів" - світській танцювальній вечірці, влаштованій у фешенебельному нічному клубі.

Підбираючи сукню для цієї події, Марина напевно не могла зробити гірший вибір. Вбрання з синього атласу з дуже відвертим декольте, що залишає мало простору для фантазії, зіграло з жінкою злий жарт.

Вийшовши на танцпол і повністю розчинившись в музиці, Марина енергійно розгойдувала тілом. Абсолютно не звертаючи уваги, що її груди практично вивалювались із занадто відкритого корсажу. Якщо її чоловік і помічав витівки бюсту своєї дружини, то, схоже, це його анітрохи не бентежило.


Взагалі-то спадкоємиця прем"єр-міністра Італії - серйозна жінка. Марина Берлусконі керує великою медіа-компанією "Мондаторі". Два роки тому журнал Forbes поставив її на 33-е місце в списку найвпливовіших жінок світу. Її чоловік Маурісіо - колишній танцюрист театру La Scala. У пари двоє дітей.

За матеріалами The Daily Mail, КП

Зараз ви читаєте новину «Дочка Берлусконі не втримала груди в тісній сукні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі