вівторок, 17 вересня 2024 11:56

"Досі вабить" - Дженніфер Лопес засвітилась у компанії Бена Аффлека
3

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек
Фото: Getty Images
Дженніфер Лопес і Бен Аффлек
Дженніфер Лопес і Бен Аффлек

Американська співачка Дженніфер Лопес засвітилась на публіці з колишнім чоловіком Беном Аффлеком.

За інформацією видання Page Six ініціатором зустрічі був актор. Він нібито хотів показати, що після розлучення пара підтримує дружні стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Періс Гілтон влаштувала яскраву фотосесію з дітьми від сурогатної матері

"У них завжди було багато сексуальної хімії. Це не було заплановано. Їх досі вабить одне до одного. Зустрітися там - це була Бенова ідея. Він хотів продемонструвати, що вони - дружні колишні. Він хотів, щоби були зроблені ці фото. Ви вирушаєте туди, де хочете, аби вас побачили. Папараці там тусять", - пояснив інсайдер.

Це вже не перший розрив зіркової пари. Вперше вони почали зустрічатися 2004-го, але спільне життя не склалося. У квітні 2021 року Лопес і Аффлек відновили стосунки. Через рік акторка оголосила про їхні другі заручини через 20 років після першої пропозиції. Вони одружилися в Лас-Вегасі 16 липня 2022 року. Раніше ЗМІ зазначали, що Джей Ло налаштована відсудити в колишнього половину статків, які оцінюються в $150 млн.

Зараз ви читаєте новину «"Досі вабить" - Дженніфер Лопес засвітилась у компанії Бена Аффлека». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі