субота, 02 липня 2016 10:00

Дмитро Ступка пишається сексуальним образом нареченої у "Великому футболі"

Дмитро Ступка пишається сексуальним образом нареченої у "Великому футболі"

Поліна Логунова, наречена актора Дмитра Ступки та ведуча "Великого футболу" не соромиться свого сексуального іміджу, про це розповіда у передачі "Світське життя" ан телеканалі 1+1.

"Якщо я привертаю людей сексуальністю: добре, нехай я буду найсексуальною дівчиною України, якщо всі це говорять. Якщо є чому заздрити, то є чим пишатися", - говорить Поліна Логунова.

"Без проблем, я розумію, що це потрібно для роботи і не виникає суперечок з цього приводу. Нехай дивляться і я пишаюся, це моя дружина, нехай мені заздрять" ,- говорить Дмитро Ступка про дружину.

Логунова розповіла, як готувалась до відповідальної ролі ведучої.

"Він змушував мене качати прес і присідати, готувала борщ і віджималася паралельно", - жартує дівчина.

Нагадаємо, актор Остап Ступка прокоментував скоре весілля свого сина Дмитра, який влаштував театралізовану церемонію з нареченою Поліною Логуновою.

"Йому в цьому році 30 років і протягом цих років я йому дивуюсь у хорошому сенсі цього слова. Насправді не має значення, 5 років ви зустрічаєтесь чи 3 дні, як у мене колись було, ми забуваємо, що ми колись робили, а намагаємося розповісти, що робити своїм дітям", - говорить Остап Ступка.

Актор розповів, що спокійно ставиться до того, якщо син зробить його дідусем дуже скоро.

"Каже: "ну що тату, я тебе зроблю скоро дідом Остапом" і починає сміятися, я кажу почекай, ти мене збираєшся зробити дідом, Тобі скоро 30 і це колись має відбутися, в нашій країні має бути багато українців, багато Ступок: рід має продовжуватися", - впевнений Остап Ступка.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Ступка пишається сексуальним образом нареченої у "Великому футболі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі