понеділок, 26 травня 2014 10:35

"Для мене Крим залишається Україною" - Ані Лорак

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Співачка Ані Лорак дасть обіцяні концерти у Криму, зірка перенесла виступи на літо, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Вони купили квитки, я власне повинна приїхати туди, це мої глядачі. Я буду співати там, де мене хочуть чути, музика, мистецтво має бути за межами політики, тому що коли політики йдуть займатися мистецтвом, ми знаємо, що сталося з "Гринджолами", з Євробаченням в 2005 році..." - говорить співачка і додає, - я завжди приїжджала в Крим, співала і це була Україна, для мене Крим авжеж залишається Україною, тому що це як твоя рука, нога це дуже важко усвідомити, що змінився час, як так могло статися?! Досі, якщо чесно, не усвідомлюю, є реальність яку ти не хочеш приймати, я не уявляю, як так могло статися, що мій Крим, куди кожного року гастролювала і давала концерти, сьогодні вже інша країна, я не можу в це повірити".

За словами Ані Лорак для неї слухачі незалежно від країни свого приживанні завжди є одною родиною, тому вона їх не розділяє.

"Я пишалась, пишаюсь і буду пишатися, що я українка, це вже під шкірою, але я ніколи не відрізняла свою публіку, своїх слухачів. Для мене це одна-єдина сім'я. І Росія і Україна, Азербайджан, Прибалтика до якої я збираюсь на гастролі", - говорить Ані Лорак.

Зараз ви читаєте новину «"Для мене Крим залишається Україною" - Ані Лорак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі