четвер, 13 червня 2024 12:24

"Для чого такі українці?" - блогерка Мандзюк публічно розкритикувала Пренткович, яка виїхала за кордон
3

Олена Мандзюк
Фото: instagram.com/elena_mandziuk
Олена Мандзюк
Тетяна Пренткович і Андрій Гонковський

Українська блогерка Олена Мандзюк публічно розкритикувала свою колегу Тетяну Пренткович, яка після відпочинку з Андрієм Гонковським на Мальдівах виїхала за кордон.

У розмові з Раміною Есхакзай зірка мережі наголосила, що відмовляється співпрацювати з брендами, які купують рекламу в Тетяни.

"А для чого такі українці? Без позиції, без нації. Подивися, скільки в нас класних людей, які борються за свою незалежність, свободу. І вони борються точно не за таких, як Таня Пренткович. Це 100 відсотків", - сказала Мандзюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Федишин виклала яскраві кадри з чоловіком у Канаді

Раміна своєю чергою додала. що Пренткович і її чоловік платять податки в Україні.

"Їхня поведінка стала прикладом для інших сімей, чоловіків, як легко можна залишити Україну, порушити закон і при цьому залишитися не покараними", - відповіла Олена.

Ведучий В'ячеслав Соломка розказав, як йому вдається виїжджати з України під час повномасштабної війни. Артист зазначив, що може перетинати кордон через проблеми зі здоров'ям.

Зараз ви читаєте новину «"Для чого такі українці?" - блогерка Мандзюк публічно розкритикувала Пренткович, яка виїхала за кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі