понеділок, 18 вересня 2017 18:52

Dj NANA підкорила своїм унікальним шоу столичну публіку
8

Dj NANA
Фото: Прес-служба
Dj NANA
Dj NANA
Dj NANA
Dj NANA

У Києві відбулося офіційне відкриття концертного сезону FREEDOM Event Hall. Свої композиції грав для гостей всіляко відомий Dj Mahmut Orhan. А спеціальною гостею вечора стала Dj NANA, що презентувала своє унікальне шоу.

Анастасія Кумейко представила свій сольний авторський проект Dj NANA. Лише через декілька тижнів після гучного релізу нового вектора творчості, артистка розділила одну сцену зі всесвітньо відомим Dj Mahmut Orhan - автором хіта літа 2017 "Feel" і найвідомішого реміксу саудтрек культового серіалу "Гра престолів".

На початку виступу Dj NANA на великих екранах з'явилося відео, що зачаровує яке відразу занурила гостей вечора в потрібну атмосферу. Палички з пряними ароматами передавали магію Сходу. Пластичні рухи артистки прикували сотні поглядів присутніх, а нон-стоп ритми - захопили глядачів на танцпол. Чотири складових шоу Dj NANA - звук, рух, образ і аромат повністю заволоділи почуттями кожного глядача. Шоу, тривалістю майже годину, закінчилося гучними оваціями гостей. Відразу ж після Dj NANA київську сцену вийшов підкорювати Dj Mahmut Orhan.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-учасниця "Nikita" позувала оголеною для чоловічого журналу

Перший виступ артистки в новому амплуа для широкої аудиторії. Dj NANA буквально жила на студії, підбираючи необхідний матеріал.

"Я ретельно готувалася до виступу - послухала, що грає Dj Mahmut Orhan під час своїх сетів, і вибудувала свою програму так, щоб розігріти публіку. З першого треку створила атмосферу сходу з властивими йому пряними ароматами ... Я бачила, як люди зловили хвилю , як занурилися в атмосферу і відчули її, як почали ловити ритми і віддаватися їм. Це був обмін енергіями в одному музичному просторі! ", - поділилася артистка.

Перед виступом у Mahmut Orhan з'явилися побоювання, що молода українська Dj може зібрати більше уваги і овацій гостей.

"Перед концертом до мене підійшов менеджер Mahmut Orhan з проханням не грати популярні треки, щоб ми не перетиналися за матеріалом і не запалювати публіку занадто. Я, як леді, кивнула, і все одно все зробила по-своєму! І не дарма! На сцені я отримала величезне задоволення, а танцюючі гості, їх палаючі очі говорили про те, що ми з ними відриваємося разом! ", - розповіла Dj NANA.

Розпалена танцем публіка не хотіла розходитися і вечірка-відкриття нового концертного сезону FREEDOM Event Hall тривала до самого ранку.

Вже цієї осені Dj NANA обіцяє презентувати свій авторський трек.

Зараз ви читаєте новину «Dj NANA підкорила своїм унікальним шоу столичну публіку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі