середа, 30 червня 2010 11:51

Дієти довели Гвінет Пелтроу до хвороби кісток

Дієти довели Гвінет Пелтроу до хвороби кісток

37-річна зірка і мати двох дітей Гвінет Пелтроу бореться з ранньою стадією остеопорозу - хворобою, яка характеризується крихкістю кісток і зазвичай вражає літніх людей.

Легендарна актриса не приховує, що довго сиділа на мікробіотичній дієті, це і стало однією з причин розвитку остеопорозу.

Зірка написала на своєму сайті: "Мені провели аналізи, з'ясувалося, що рівень вітаміну D в моєму організмі дуже низький. Лікарі сказали, що такого вони ніколи не бачили".

Після невтішного діагнозу лікарів оскароносна актриса більше не сидить на дієті. Останнім часом Гвінет сподобалося готувати блюда у фритюрі.

Актриса написала: "Кілька тижнів тому я мала задоволення провести день, працюючи у відомому лондонському "Рівер Кафе". Це було надзвичайно! Мене поставили біля фритюрниці (Увага! Смажені кабачки! Смажені анчоуси!). Ще я допомагала з пастою шеф-повару Денні Бохену, тому що у нього був дуже напружений день".

Голлівудська зірка, яка заміжня за солістом групи Coldplay Крісом Мартіном, зазначила, що ту кількість калорій, яка міститься в приготованих нею блюдах, вона забуде нескоро.

Оскароносна актриса також нещодавно зізналася, що вона просто одержима смаженими курчатами відтоді, як провела якийсь час в Нешвіллі, знімаючись у фільмі "Кохання мене не зрадить".

Нагадаємо, після зйомок в картині "Залізна людина-2", Пелтроу значно втратила у вазі. Для ролі у фільмі "Кохання мене не зрадить" актрису, навпаки, попросили набрати декілька кілограмів.

Woman-Today.ru

Зараз ви читаєте новину «Дієти довели Гвінет Пелтроу до хвороби кісток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі