вівторок, 08 липня 2008 06:59

Гвінет Пелтроу попалася абсолютно голою

Гвінет Пелтроу попалася абсолютно голою

Он-лайн видання  Ter-a-comопублікувало  відверті фото Гвінет Пелтроу.
 

Своєю популярністю Гвінет спочатку завдячувала публічним виходам в якості дівчини Бреда Пітта. І, коли люди питали, "що за довгонога блондинка супроводжує красеня Бреда", можна було почути типову відповідь: "Це дочка Блайт Деннер і Брюса Пелтроу". Розлучившись з Піттом і позбувшись  іміджу всього лише дочки відомої голлівудської пари, Гвінет почала прокладати собі дорогу до мети - стати голлівудською принцесою.

Актриса дебютувала в кіно у фільмі "Крик" з Джоном Траволтою, в тому ж 1991 році вона знялася у Стівена Спілберга в "Капітанові Крюку" в ролі маленької Венді. І хоча в подальші декілька років Гвінет Пелтроу зіграла декілька значних ролей, публіка все одно пізнава ла її головним чином як даму серця актора Бреда Пітта, з яким вона познайомилася під час зйомок трилера "Сім".

У 1995 році Пелтроу з успіхом зіграла головну роль у фільмі "Ема", знятого Дугласом Макгратом за  романом Джейн Остін.

Але справжній успіх чекав молоду актрису після виходу любовної мелодрами "Закоханий Шекспір" Джона Меддена. За роль Віоли Пелтроу була удостоєна премії "Оскар" як краща актриса.

У тому ж році на екрани вийшли ще декілька картин, які підтвердили, що її успіх не був випадковим, зокрема "Обережно, двері закриваються!" та "Великі надії". У 1999 році в прокаті з"явився новий фільм за участю Гвінет Пелтроу - "Талановитий містер Ріплі", поставлений за детективним романом Патриції Хайсміт режисером Ентоні Мінгеллою, творцем "Англійського пацієнта".

Зараз ви читаєте новину «Гвінет Пелтроу попалася абсолютно голою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі