четвер, 17 липня 2008 16:17

Як Гвінет Пелтроу виглядає без макіяжу (ФОТО)

Актриса Гвінет Пелтроу буквально декілька місяців тому вражала всіх шикарним зовнішнім виглядом на прем"єрах фільму Iron Man. Вбрання актриси тоді незмінно складався з туфель на величезний шпильці, кожного разу різні. Бездоганний макіяж і зачіска теж цілком відповідали зоряному статусу Пелтроу.

Проте навіть зірки інколи можуть дозволити собі розслабитися і вийти в світ без звичних атрибутів. Так, недавно Гвінет побачили на вечірці в Нью-Йорку зовсім без макіяжу. Волосся актриса зібрала в простенький хвіст, туфлі на підборах змінили сандалі на плоскій підошві.

Треба віддати актрисі належне, і без косметики вона виглядає нормально. Здається, самій Пелтроу комфортно як в образі "глянсової" красуні, так і в буденному вигляді.

Як пише Daily Mail, такий зовнішній вигляд був характерніший для актриси ще в період роману з Бредом Піттом. Тоді, в 90-і, ще без чоловіка та дітей зірка часто виходила на публіку без макіяжу і в звичайному одязі. До речі, за це Гвінет тоді не раз піддавалася критиці.

Зараз же Пелтроу, навпаки, можна похвалити за сміливість і за підтримку відмінної форми. 35-річна актриса не дивлячись на наявність двох дітей зуміла не втратити свою природну красу.

До речі, нещодавно подібний "подвиг" зробила і актриса Шерон Стоун. Правда, в її віці вже ризикованіше виставляти себе на загальний огляд. Проте зірка "Основного інстинкту" комплексами не страждає і спокійно може вийти в світ в короткій сукні з дуже глибоким декольте та ще і з молодим супутником під ручку.

Зараз ви читаєте новину «Як Гвінет Пелтроу виглядає без макіяжу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі