пʼятниця, 30 січня 2009 14:06

Дівчина ДіКапріо роздяглася до Дня святого Валентина (ФОТО)

Схоже, День святого Валентина цього року у Леонардо ДіКапріо точно вдасться. Його подружка, ізраїльська топ-модель Бар Рафаелі, дала йому ясно зрозуміти: це буде щось. Один вид дівчини, одягненої в грайливі рожеві трусики з сердечками або яскраво-червоний атласний бюстгальтер, напевно змусить декілька мільйонів чоловіків захоплено зітхнути і заздрісно сказати: "Лео, ти - щасливчик!" Фотографії Бар, одягненої в сексуальні комплекти, з"явилися невипадково: красуня рекламуватиме колекцію спідньої білизни британської марки Marks & Spencer, випущеної спеціально до Дня святого Валентина. Відомо, що 23-річна модель отримала за рекламний контракт шестизначну суму. На вартості білизни, втім, це ніяк не відіб"ється: Marks & Spencer вважається недорогою демократичною маркою для всієї сім"ї, в Британії ця білизна коштуватиме 11 фунтів (трусики) і 22 фунти (бюстгальтери).

Парочка ДіКапріо - Рафаелі разом вже три роки: вони познайомилися в листопаді 2005 року на вечірці в Лас-Вегасі. У цьому ж 2005 року зірка "Тітаніка" розійшовся зі своєю колишньою подругою Бразильською топ-моделлю Жізель Бюндхен, з якою він теж провів разом 3 роки. Жізель так і не дочекалася від Лео пропозиції руки і серця, хоча, говорять, дуже на це розраховувала. Не поспішає він дарувати каблучку і Бар, вважаючи за краще зберігати мовчання про перспективи їхніх взаємин.

За матеріалом Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Дівчина ДіКапріо роздяглася до Дня святого Валентина (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі