четвер, 13 січня 2011 14:07

Діма Білан на Кубі носив облягаючі білі плавки (ФОТО)
5

Діма Білан поїхав відпочивати на Кубу, де зміг розслабитися і відпочити від уваги фанатів. Співак жив на віллі, на якій навіть не було інтернету, тому всі звіти про подорож викладав з телефону в свій Twitter. Артист цілими днями оглядав визначні пам'ятки і розгулював вулицями з камерою, захоплюючись місцевою архітектурою і фотографуючи місцевих жителів.

"Сиджу в барі" Хемінгуей ", замовив дайкірі і лобстера, радію легендам!, - звітував співак про відпочинок.

Але в основному Білан "смажився" на пляжі.

"Слава богу, ми вже до 30-ти років навчилися вчасно змотуватися з сонця, це раніше жадюги були, хоч ти трісни! Мабуть, пронесло з опіками", - повідомив артист.

Мабуть, щоб похизуватись кольором шкіри, Білан не посоромився відразу ж викласти свої фото біля басейну. На ньому співак постає в білих плавках. Знімок артист прокоментував скупо.

"Я ніколи не буду товстим! Запам'ятайте!" - поділився він міркуваннями.

"На Острові Свободи дуже багато місць, де я би хотів провести старість. А ще я знайшов чудовий ресторан в Старій Гавані - Del оriente, це в районі площі Святого Франциска. У ньому дуже добре грають джаз і багато дешевого мохіто!" - розкрив співак секрет свого хорошого настрою.

Экспресс-газета

Зараз ви читаєте новину «Діма Білан на Кубі носив облягаючі білі плавки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі