вівторок, 26 жовтня 2010 16:14

Діма Білан намалював на грудях татуювання черепа (ФОТО)
6

Російський дизайнер Ілля Шиян в рамках XXIV сезону Volvo-Тижня Моди в Москві представив свою колекцію сезону весна-літо 2011 року. Дизайнер розмалював тіла своїх моделей татуюванням в стилі робочих околиць, портових доків і трудових таборів. З особливим натхненням до роботи над ескізом для наколки підійшов співак Діма Білан, який допомагав художникам довершити образ.

"Це буде, звісно, довго змиватися, але Ілля - чудовий дизайнер і прекрасна людина, - поділився Діма Білан. - Заради нього я готовий піти і не на такі жертви".

Услід за Дімою на подіум піднялися улюблені спортсмени Шияна - Микола Валуєв і Наталія Рагозіна, яка цього разу на прохання модельєра залучила до участі в дефіле свого сина.

Зазначимо, Білан вже брав участь в показі Іллі Шияна. У березні минулого року співак вийшов на подіум разом зі своєю нареченою Оленою Кулецькою, якій там же зробив "пропозицію руки і серця".

Life Showbiz

Зараз ви читаєте новину «Діма Білан намалював на грудях татуювання черепа (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі