четвер, 12 квітня 2018 14:17

Діджей "Бумбокс" розкрив секрети своєї творчості

Діджей "Бумбокс" розкрив секрети своєї творчості
Про діджея "Бумбокс" зняли фільм Фото: Оля Закревська

Відбулась прем'єра фільму "Скрейчово" з діджеєм Валіком в головній і єдиній ролі.

Фільм режисера Стаса Гуренко, виробництва Музики для Мас і Red Glass.

"Ми зняли 18-хвилинний фільм, який розповідає про роль діджея в групі. Мета зйомки - просвітницька, я хотів щоб люди дізналися про те, що діджеї можуть не тільки включати музику й махати руками, а ще й грати на вертушках, як на музичному інструменті.", - говорить Діджей Валік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт "Бумбокс" дасть у Києві одразу два концерти

"У мене, як і у багатьох любителів музики, професія діджея викликала лише одне питання: "Що це за чорна магія ?!" Нарешті, завдяки цій зйомці, впали завіси таємниці і приховане стало явним. Я тепер і сам відчуваю себе трохи діджеєм. Взагалі, завжди цікаво робити фільми, які дозволяють побачити що "за лаштунками" оточуючого нас світу. Ви не уявляєте, який обсяг роботи потрібно виконати, наприклад, заради одного єдиного звуку в пісні! ", - ділиться режисер Стас Гуренко.

"Я фанат Валіка. І мені завжди хотілося пояснити кожному нашому слухачеві, що цей чувак, який смішно танцює та робить вжик-вжик, божевільний профі. А коли місяць тому ми випустили на вінілі "Короля" і "Людей", я зрозумів, що крім стандартних "хто продюсував і хто оформляв", я повинен показати людям Мастера. ", - розповів Олексій Согомонов.

Гурт "Бумбокс" відіграє концерти Трійка 20 та 21 квітня у клубі Atlas.

Зараз ви читаєте новину «Діджей "Бумбокс" розкрив секрети своєї творчості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі