понеділок, 14 грудня 2015 15:40

Діану Крюгер підозрюють у романі з зіркою "Ходячих мерців"

Автор: Reuters
 
Автор: Reuters
 

Діана Крюгер зраджує своєму нинішньому бойфренду Джошуа Джексону, повідомили зарубіжні ЗМІ. Джерела кажуть, що 39-річна актриса закрутила роман з актором Норманом Рідус - зіркою серіалу "Ходячі мерці" (The Walking Dead).

Інсайдери запевняють, що Норман і Діана були помічені разом в одному з барів Нью-Йорка.

"Вони сміялися і веселилися, а потім Діана встала зі свого крісла і сіла до нього на коліна. Ми тоді подумали:"Що, вбіса візьми, відбувається". Вони були так захоплені один одним. При цьому Діана проявляла куди більше ініціативи", - розповідає очевидець, а також додає, що актори трималися за руки.

До слова, коханий Діани Джошуа Джексон цього дня перебував в іншій частині світу. Нічого не підозрюючи актор був зайнятий на зйомках в Манілі, Філіппіни.

Автор: Reuters
 

Нагадаємо, що Джексон і Крюгер почали зустрічатися в 2006 році. Торік Джошуа у своєму інтерв'ю заявив, що секрет їхніх тривалих відносин - наполеглива робота.

Представник Діани Крюгер спростовує інформацію. А ось офіційний представник Джексона поки тягне з коментарями з приводу недавніх подій в барі.

Зараз ви читаєте новину «Діану Крюгер підозрюють у романі з зіркою "Ходячих мерців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі