вівторок, 02 серпня 2011 16:30

Ді Капріо з $77 млн став найбільш високооплачуваним актором

Ді Капріо з $77 млн став найбільш високооплачуваним актором

Леонардо ді Капріо очолив складений журналом Forbes список найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду. Про це повідомляється в блозі на сайті видання.

У період з травня 2010 року по травень 2011 року Ді Капріо зумів заробити 77 мільйонів доларів. Forbes зазначає, що на доходах актора позитивно позначився фінансовий успіх двох картин з його участю - "Острова проклятих" (ця стрічка вийшла в лютому 2010 року) і "Початку" (прем'єра відбулася в липні 2010 року). За версією журналу, сумарні збори цих картин склали 1,2 мільярда доларів.

Проте сайт BoxOfficeMojo повідомляє, що "Острів проклятих" зібрав у прокаті 294,8 мільйона доларів, а "Початок" - 825,5 мільйона, що дає в сумі 1,12 мільярда доларів. У будь-якому випадку, ді Капріо опинився на першому місці в списку. Торік актор займав п'ятий рядок в аналогічному переліку.

Другий рядок у складеному Forbes списку посідає Джоні Депп. Актор зумів заробити 50 мільйонів доларів. Торік Депп очолював аналогічний список (його доходи у попередньому звітному періоді становили 75 мільйонів доларів).

Третє місце цього разу займає Адам Сендлер (40 мільйонів доларів), четверте - Вілл Сміт (36 мільйонів). П'ятірку найбільш високооплачуваних голлівудських акторів замикає Том Хенкс, який заробив за рік 35 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Ді Капріо з $77 млн став найбільш високооплачуваним актором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі