четвер, 23 грудня 2010 10:45

Ді Капріо став найприбутковішим актором Голлівуду

Ді Капріо став найприбутковішим актором Голлівуду

Журнал Forbes опублікував список найбільш прибуткових акторів Голлівуду. Перше місце в ньому зайняв Леонардо Ді Капріо, зірка "Острову проклятих" і "Початку", що опинилися серед 15 найкасовіших фільмів світового прокату. У сумі фільми за участю Ді Капріо в цьому році заробили 1,1 млрд доларів.

При складанні рейтингу Forbes враховувалися найкасовіші фільми року, і місце акторів у списку залежить тільки від того, скільки заробили в прокаті фільми, в яких вони знялися.

Слідом за Ді Капріо в списку Forbes розташувалася Міа Васиковська, яка зіграла в "Алісі в Країні чудес". Фільм Тіма Бертона став у цьому році другим за прибутковістю серед усіх голлівудських кінопроектів, заробивши понад 1 млрд доларів.

Крім "Аліси" Васиковська знялася в драмі "Діти в порядку" Лізи Холоденко. При бюджеті всього 4 млн доларів фільм вже зібрав 29 мільйонів.

Стільки ж заробив всього за один тиждень прокату і романтичний трилер "Турист" з бюджетом 100 млн доларів, головну роль у якому виконав партнер Васиковськи по "Алісі" Джонні Депп, який розділив з юною австралійської актрисою друге місце в рейтингу Forbes.

У десятці також опинилися Роберт Дауні - молодший, Деніел Редкліфф, Роберт Паттінсон і Джекі Чан.

Топ-10 найкасовіших акторів 2010 року:

1. Леонардо Ді Капріо - 1,1 млрд доларів касових зборів

2. Міа Васиковська — 1,30 млн

3. Джонні Депп — 1,30 млн

4. Роберт Дауні - мол. - 807 млн

5. Деніел Редкліфф - 780 млн

6. Роберт Паттінсон - 749 млн

7. Крістін Стюарт - 698 млн

8. Сем Уортінгтон - 494 млн

9. Джейден Сміт - 359 млн

10. Джекі Чан - 359 млн.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Ді Капріо став найприбутковішим актором Голлівуду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі