вівторок, 24 червня 2008 09:18

Девід Бекхем в трусах зводить з розуму фанатів (ФОТО)
5

У новій рекламі нижньої білизни Armani найвідоміший в світі футболіст і зразковий сім"янин Девід Бекхем продемонстрував свою "величину". Сотні фанатів футболіста просто збожеволіли, як тільки величезний плакат із зображенням напіводягненого кумира був розгорнений на торговому центрі Macy"s в Сан-Франциско, пише TheSun.

Для участі в рекламній кампанії EmporioArmani Девід заховав всі свої принади в труси, що здаються завузькими для такого красеня. Говорять, що створення таких пікантних фотографій не обійшлося без фотошопа. На інших рекламних фотографіях 33-річний зірка футбольного клубу LAGalaxy позує на пляжі Малібу в Каліфорнії.

Для порівняння, коли Девіда в схожих білих плавках сфотографували близько 2 років тому під час відпочинку в Лігурії, ця сама частина виглядала набагато скромнішою. Дружина Девіда Вікторія, яка колись зізналася, що називає свого чоловіка "Золоті яйця", знає толк в перевтіленнях - більшість її фотографій піддають обробці, щоб підкреслити переваги і видалити недоліки.

Варто відзначити, що продажі трусів Armani різко підскочили по всьому світу, з тих пір, як Девід став їх "обличчям" в грудні минулого року. За словами самого Джорджіо Армані, Бекхем є "втіленням справжнього чоловіка: спортивного героя, чоловіка і батька", повідомляє ФАКТNEWS.

Фото ТаблоID

Зараз ви читаєте новину «Девід Бекхем в трусах зводить з розуму фанатів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі