четвер, 17 липня 2014 16:03

Девід Бекхем при дітях образив папараці
6

Фото: X17/AlloverPress

Девід Бекхем разом зі своїми синами Брукліном, Ромео і Крузом після Чемпіонату світу з футболу в Бразилії повернулися в Лос-Анджелесу, де вирушили у фітнес-клуб SoulCycle в районі Брентвуда.

Після виснажливого тренування Девід із синами сіли в автомобіль, за яким відразу ж поїхали папараці. Щоб отримати заповітні кадри, вони не боялися їхати на червоне світло світлофора і порушувати інші правила дорожнього руху.

39-річний Бекхем вийшов з машини і почав кричати на фотографів, розмахуючи руками і показуючи відповідні ситуації жести. Старший Бруклін виглядав спокійним і просто дав батькові випустити пар.

Вже після інциденту Девід із синами вирушили гуляти по Лос-Анджелесу, насолоджуючись прохолодними напоями.

Нагадаємо, що Бекхеми постійно жили в Лос-Анджелесі протягом п'яти років, коли тепер уже колишній футболіст грав за команду LA Galaxy. У недавньому інтерв'ю його дружина Вікторія розповіла, що діти проводять там майже що кожні шкільні канікули. Сама місіс Бекхем готується до відкриття свого флагманського бутіка в Лондоні в кінці літа.

Зараз ви читаєте новину «Девід Бекхем при дітях образив папараці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі