пʼятниця, 02 грудня 2011 15:25

Демі Мур проводить багато часу в чоловічих компаніях

Демі Мур проводить багато часу в чоловічих компаніях

Голлівудська актриса Демі Мур, схоже, не так сильно переживає своє розлучення з Ештоном Катчером. Вона проводить вільний час у чоловічих компаніях.

Демі Мур відчуває себе добре, незважаючи на той стрес, який вона перенесла за останній час у стосунках з чоловіком.

"Демі, очевидно, ще переживає і час від часу плаче, але все-таки відчуває себе краще, ніж я припускав", - поділився близький друг знаменитої актриси.

На спільну думку друзів Демі, вона не "зациклилася" на Ештоні Катчері, а, навпаки, готова до того, щоб рухатися далі. Міс Мур вже не така напружена і нещасна, як була, наприклад, влітку.

Тепер Демі Мур проводить багато вільного часу в чоловічих компаніях, що яскраво свідчить про те, що актриса готова до нових стосунків. Друг зірки так прокоментував її позитивні настрої: "Вона любить бути в здорових, активних стосунках. Вона дуже динамічна людина, дуже сексуальна жінка, і поряд з нею повинен бути чоловік. А Ештон, на жаль, не виправдав її довіри".

До слова, Ештон Катчер, який, як повідомлялося, теж переживав з приводу важкого розлучення, на ділі несильно страждає через розлучення з колишньою дружиною Демі Мур. Нещодавно актора бачили в товаристві якоїсь блондинки, яка приїхала до Катчера прямо на знімальний майданчик популярного телесеріалу "Дві з половиною людини". Як незабаром з'ясувалося, дівчину звуть Лаура Препон, їй 31 рік, вона теж актриса. Чи можна говорити про романтичні стосунки між ними - ще невідомо.

Між тим Демі Мур, мабуть, вважає за краще поки не з'являтися на світських заходах. Так, на балу дебютанток, який нещодавно пройшов у Парижі і де блищали її дочки, актриси не було. Зате їх супроводжував батько, голлівудський актор Брюс Вілліс, який, до речі, повинен скоро стати татом в четвертий раз.

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур проводить багато часу в чоловічих компаніях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі