понеділок, 24 травня 2021 14:29

Deep-pop співачка показала фешн-новелу посеред пустелі

Deep-pop співачка показала фешн-новелу посеред пустелі
Sansa презентувала дебютний кліп на пісню "Птицы". Фото: надане піар-агентом артистки

Deep-pop артистка Sansa випустила дебютну відеороботу на пісню "Птицы".

Зйомки кліпу проходили в антиутопічній місцевості на Житомирщині. За сюжетом, головний герой - в оточенні трьох фантомів: любові, пристрасті й прихильності.

"Коли я вперше прочитала ідею режисера, перейнялася до мурах. Леонід настільки точно і тонко відчув мою розповідь про мрію і зміг запропонувати саме той сюжет, який я віддалено уявляла", - зазначила співачка.

Кліпмейкер Леонід Колосовський екранізував пісню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У стилі кіберпанк: Барських випустив спільний кліп з Zivert

"Це фешн-новела про людську самовідданість і прагнення до мрії. Про те, що хоч кожен з нас самостійно визначає, як і до чого він рухається, поруч з нами завжди є фантоми, які нас супроводжують. І тільки маючи силу внутрішнього бажання, ми здатні досягти свого", - прокоментував режисер.

Гурт The Вйо та закарпатський співак Jonych презентували кліп на пісню "Брати". Ця композиція є автобіографічною: Jonych - близнюк фронтмена гурту Мирослава Кувалдіна. Вони не знали про існування один одного 40 років.

Зараз ви читаєте новину «Deep-pop співачка показала фешн-новелу посеред пустелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі