субота, 05 грудня 2009 14:45

Даша Жукова народила Абрамовичу спадкоємця

  Для Даші була заброньована ще одна палата в Лондоні
Для Даші була заброньована ще одна палата в Лондоні

У лос-анджелеській клініці з"явився на світ спадкоємець Романа Абрамовича. Його подруга Даша Жукова стала мамою. Для Романа Абрамовича це вже шоста дитина, а для Дарини - первісток.

Син Жукової та Абрамовича народився в лос-анджелеській клініці Cedars-Sinai. Нагадаємо, в цій клініці народжували своїх дітей Брітні Спірс та Сінді Кроуфорд, Мадонна і Мілла Йовович.

Про всяк випадок Роман Абрамович вирішив підстрахуватися і забронював палату в лондонській клініці Portland Hospital. Цю лікарню йому порадив Олег Деріпаска, дружина якого вісім років тому народила в ній хлопчика.

Про те, що подруга мільярдера чекає на спадкоємця, стало відомо під час однієї з вечірок на Лазурному березі. А чутки про можливе весілля закоханих ось вже який рік не сходять з перших смуг багатьох світових видань відтоді, як в 2006 році стало відомо про їхній роман.

Незадовго до пологів Дарина Жукова кожного тижня одержувала по електронній пошті листи від своїх лікарів, в яких вони указували її термін вагітності.

"Там вони весь час порівнюють розмір дитини з яким-небудь овочем, - розповідала Жукова. - Спочатку у мене була ріпа, потім англійський огірок...".

Життя і здоров"я спадкоємця Романа Абрамовича захищали не тільки лікарі, але і стародавні духи. Так вирішили чукотські шамани, які провели таємний обряд, наказавши злим і добрим божествам захищати живіт тоді ще вагітної подруги мільярдера, повідомляє Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Даша Жукова народила Абрамовичу спадкоємця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі