четвер, 15 вересня 2022 16:58

Дар'я Петрожицька відверто розказала про сварки з коханим: "Винні обоє"
5

Акторка Дар'я Петрожицька зізналася, що почала частіше сваритися з бойфрендом
Фото: instagram.com/petrozhitskaya
Акторка Дар'я Петрожицька зізналася, що почала частіше сваритися з бойфрендом
До коханого зірка переїхала після 24 лютого
Акторка Дар'я Петрожицька зізналася, що почала частіше сваритися з бойфрендом
Чому саме пара почала сваритися, Петрожицька не розуміє

Акторка Дар'я Петрожицька зізналася, що почала частіше сваритися з бойфрендом.

До коханого зірка переїхала після 24 лютого. Її молодший на два роки бойфренд живе в Німеччині. Про стосунки відверто поговорила в інтерв'ю Аліні Доротюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фіналістка "Супермоделі" розсекретила ім'я сина і показала ніжні фото

Чому саме пара почала сваритися, зірка "Папіка" не розуміє. Однією з причин вона називає пережитий стрес. А ще може бути через те, що закохані почали жити разом. До цього вони нечасто бачилися.

"У нас взагалі якось…Це, мабуть, через мене. Добре, я не маю давати оцінку через кого, винні обоє. Ми дуже часто почали сваритися. Тут невідомо: чи через війну, чи через те, що ми довго разом. До війни у нас були стосунки по телефону", – відверто зізналася акторка.

Петрожицька, яка стала популярною після участі у серіалі "Папік", розповіла про проблеми зі здоров'ям. На початку повномасштабного російського вторгнення в Україну зірка поїхала жити до бойфренда.

Петрожицька переживає сильний стрес: у неї траплялися нервові зриви. Окрім того, акторка двічі потрапляла до лікарні. Уперше це сталося, коли Петрожицька знепритомніла в торговельному центрі. Акторку до лікарні відвезла "швидка".

Зараз ви читаєте новину «Дар'я Петрожицька відверто розказала про сварки з коханим: "Винні обоє"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі