середа, 20 липня 2022 08:10

"Ця смерть дуже вплинула на неї" – Горянський розповів про пережите Писанкою за місяць до трагедії

"Ця смерть дуже вплинула на неї" – Горянський розповів про пережите Писанкою за місяць до трагедії
Телеведуча і акторка Руслана Писанка померла на 57-му році життя 19 липня. Фото: instagram.com/pisankaruslana

Актор Владислав Горянський розповів про тяжку хворобу його колеги і товаришки Руслани Писанки, яка забрала життя жінки.

За його словами, графік акторки був надто тяжким. Вона працювала в театрі, а віднедавна повернулася на телебачення, пише vesti.ua. Також Руслану підкосила смерть її матері, якої не стало місяць тому.

"Я Русі багато разів говорив – ти в такому жорсткому режимі працюєш, відпочивай більше, знаходь час. Але вона такий трудоголік, що для неї відпочинок був ненормальним станом. Хоча треба було зупинитися. Вона дуже багато всього на себе вантажила. Плюс гастролі, плюс у неї мама сильно хворіла. Мама ж у Руслани померла місяць тому, і на неї ця смерть дуже вплинула. Тому все накопичилося і вилилося у сумний фінал", – розповів Горянський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чаклунка, дружина козака й акторка: які ролі стали знаковими в карʼєрі Руслани Писанки

За його словами, Руслана думала, що у Німеччині їй допоможуть побороти хворобу. Стверджує, що днями розмовляв з Писанкою, вона була життєрадісною. У Німеччині їй зробили операцію, і акторці ставало краще. Однак стан ведучої вночі 19 липня різко погіршився.

Горянський зауважив, що ще взимку можна було помітити, що зі здоров'ям Руслани не все гаразд. "Натяк" на хворобу був тоді, коли акторка знепритомніла під час вистави "Поїзд "Одеса-мама", впала та зламала ногу.

"Хто що про її хворобу сьогодні говорить, але ознаки були й раніше, просто ми не розуміли чи не хотіли розуміти. Востаннє на сцені вона знепритомніла і вже одночасно зламала ногу. Напевно, це був сигнал, що там таки щось негаразд. І до цього вона мала випадок на сцені, коли вона непритомніла. Напевно, це були симптоми", – додав Горянський.

Про смерть Руслани Писанки стало відомо 19 липня. Її серце зупинилося на 57-му році в Німеччині.

Зірка поїхала туди ще на початку повномасштабної російської агресії. Писанка не розповідала публіці про свою хворобу. Акторка завжди була усміхненою і життєрадісною. В останньому відеозверненні зірка просила допомогти Україні в боротьбі з російськими загарбниками.

Зараз ви читаєте новину «"Ця смерть дуже вплинула на неї" – Горянський розповів про пережите Писанкою за місяць до трагедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі