четвер, 26 квітня 2007 12:51

Чоловік топив своїх дочок, як котенят

Подружню пару, яку підозрюють в жорстокому вбивстві своїх новонароджених дітей затримали в Черкаській області України. Перший злочин вони скоїли в 2001 році, коли 35-річна Людмила, приховавши свою вагітність, народила удома дівчинку і умовила чоловіка втопити дитину у відрі. "У нас з чоловіком і так троє дітей. Я просто не хотіла плодити бідність", - призналася жінка на допиті.

Сергій, батько новонароджених, після того, як убив дитину, відніс її труп в ліс і закопав. Другий злочин, за версією слідчих, стався вже у 2005 році за схожих обставинах: Людмила знову народила дівчинку, а чоловік тим же способом розправився з малятком і закопав у дворі дома.

Тільки після сварки з дружиною, чоловік вирішив піти в міліцію і зізнатися в скоєному. Як повідомляє прес-служба Черкаської обласної міліції, спочатку йому ніхто не повірив, але "Сергій продовжував наполягати на тому, що він разом з дружиною топив дітей, як котенят".

В той же час, сусіди відзиваються про подружжя позитивно, відзначаючи, що подружжя, яке виховує трьох дітей, живе дуже бідно. "Людмила ніде не працює, тому що їй треба займатися своєю 10-річною дочкою Танею, яка страждає ДЦП", - розповіла секретар сільради Зінаїда Головко.

За даним фактом обласна прокуратура порушила кримінальну справу, розслідування продовжується, пишуть Подробиці.
Зараз ви читаєте новину «Чоловік топив своїх дочок, як котенят ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі