пʼятниця, 12 червня 2015 19:34

Чоловік Катерини Бужинської дав ляпаса польському волонтеру
3

Фото: предоставлены пиар-менеджером Юлией Толкачевой

В центрі скандалу опинилась українська співачка Катерина Бужинська після концерту у Варшаві в рамках Європейському благодійного туру "Україна — це ми". Її чоловік дав ляпаса волонтеру Варшавського Євромайдану, який збирав гроші для українських військових під час концерту.

"Перед виступом почула, що люди почали кричати. Бачу, чоловік Бужинської виводить із зали нашого волонтера. Назвав його шахраєм. Вимагав припинити збір коштів, і щоб забирався із зали. Я показала йому на коробці пломбу, номер офіційного збору коштів, призначеного для української армії. Сказала, що ми з Катериною домовлялися про нього перед концертом. Його це не цікавило, а коли волонтер сам став пояснювати, Стойчев просто його вдарив. Хотіли викликати поліцію. Та чоловік Бужинської вибачився особисто і зі сцени" — розповідає свідок Наталія Панченко.

В той час представники колективу співачки збирали благодійні кошти для дітей-сиріт учасників АТО. Паралельно польські активісти збирали для укранської армії.

"Я сказав прибрати скриньку. Ми так не домовлялися. Маємо гіркий досвід у Мюнхені, коли Ірина Бобин зібрала кошти та забрала на потреби власної асоціації. Забрала не у нас, у дітей-сиріт. Ми не хотіли цьому повторитися знову. Ми сплатили за оренду зали, це наш концерт і ми мали збирати кошти для дітей-сиріт, як і заявляли у місії туру" — говорить Дімітар Стойчев.

Тоді конфлікт залагодили. Втім, зараз варшавські активісти почали вимагати вибачень від співачки за те, що вона оббрехала волонтерів, що ті перепродують речі і роблять на тому бізнес.

"Коли чоловік Катерини помітив, що відбувається у кабінетах "Українського світу": зимовий військовий одяг, зіпсовані продукти харчування та ліки, які волонтери мали відправити українським бійцям у зону АТО, то це його не на жарт розлютило. Склалося враження, ніби "Євромайдан Варшава" це аферисти, що намагаються поживитися на оренді приміщення для концерту, на закупівлях неякісних продуктів та ліків, а також провести власний збір благодійних коштів у супереч домовленостей між Посольством України у Польщі та фондом "Відкритий діалог" — кажуть у прес-службі Бужинської.

Співачка офіційно звернеться із заявою до МЗС України та Посольства України у Польщі. Проситиме вияснити обставини, за яких представники організації "Євромайдан Варшава" поливають брудом та дискредитують співачку. Збирається свою честь та гідність захищати у суді.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Катерини Бужинської дав ляпаса польському волонтеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі