вівторок, 06 квітня 2021 17:34

Цимбалюк поділився пляжними фото з відпочинку в Еміратах
5

Цимбалюк відпочиває в Дубаї
Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk
Цимбалюк відпочиває з коханою в Дубаї
Цимбалюк відпочиває в Дубаї
Цимбалюк відпочиває в Дубаї
Цимбалюк відпочиває в Дубаї

Актор 31-річний Тарас Цимбалюк разом з коханою полетіли відпочивати в Дубай. Він поділився враженнями від Об'єднаних Арабських Еміратів. Також опублікував чергову порцію світлин.

Зірка серіалу "Кріпосна" відпочиває разом з нареченою Тіною Антоненко. Спільне фото показав в Instagram.

"Берег Перської затоки зустрів нас прекрасно. Приємно, коли готель, наявність зелені, місто, клімат і так далі виправдали очікування", - зазначив чоловік.

Також опублікував фотографії, на яких позує в пляжних образах. На одній з таких постав у розстебнутій сорочці з тропічним принтом. В одному з дописів поділився враженнями від відпочинку.

"Цілий день гуляли по місту. Втомилися. Але є маса незабутніх емоцій. Якщо чесно, не думав, що Емірати можуть мене так здивувати. Але вкотре переконуюся: будь-яку країну можна побачити й показати "правильно". І це важливо. Я зустрічав людей, які говорили, що Париж, Стамбул, Мілан або Барселона їм не "зайшли". Потім запитав: "Де були, що бачили?" Виявилося, що майже нічого з того, що must see.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Кріпосної" блиснула пишними сідницями в пляжному фотосеті

А відсутність корупції, дисципліна і великі гроші за неповних 50 років роблять нову, розвинену країну просто серед голої пустелі: білий пісок на пляжах, найчистіша перська затока, кращі дороги у світі, креативні хмарочоси, найбільші торгові центри, де представлені всі бренди, музеї. Рівень життя зростає з кожним роком. І це тільки початок історії Арабських Еміратів", - зазначив Цимбалюк.

Актор Тарас Цимбалюк поділився кадрами з відпочинку на індонезійському острові Балі. Також ексучасник "Танців з зірками" розповів, що для нього Балі - "місце сили та потужної енергії".

Зараз ви читаєте новину «Цимбалюк поділився пляжними фото з відпочинку в Еміратах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі