пʼятниця, 22 жовтня 2010 17:06

Через скандал з побиттям Мела Гібсона позбавили ролі в кіно

Через скандал з побиттям Мела Гібсона позбавили ролі в кіно

У знаменитого голлівудського кіноактора Мела Гібсона продовжуються неприємності в кар'єрі, викликані серйозним скандалом з його колишньою коханою і матір'ю його дочки росіянкою Оксаною Григор'євою. Режисер "Парубочого вечора-2" Тодд Філіпс вимушений був відмовити Гібсону в ролі після того, як проти його участі виступили актори фільму і працівники знімального майданчика.

Кілька днів тому було оголошено, що Гібсон зіграє у фільмі тату-майстра, але режисерові довелося відмовитися від цієї ідеї.

"Випуск фільму - це результат спільних дій всієї знімальної групи. А заручитися підтримкою всіх учасників мені не вдалося", - цитує режисера ВВС.

Між тим, як повідомили недавно агентства, Оксана Григор'єва, котра звинувачувала Гібсона в побутовому насильстві і жорстокості, несподівано заявила, що розуміє, що ним керувало під час спалахів неконтрольованої люті, і може пробачити його.

За словами Григор'євої, Мел дозволяв собі "розпустити руки" і навіть ударити її тільки через те, що не міг не ревнувати таку красиву жінку. Григор'єва, яка нещодавно заявляла, що жахливо боялася коханця, котрий погрожував їй вогнепальною зброєю і примушував до орального сексу, вважає, що ревнощі Мела пояснюють його поведінку.

Можливо, ці заяви колишньої подруги Гібсона пов'язані з тим, що її колишній охоронець Крістіан Отто Херцог заявив днями, що був з нею "дуже близький". У приватних колах чоловік направо і наліво розповідає про те, що багато місяців поспіль він був бойфрендом російської красуні, повідомляє TMZ.com.

Херцог заявляє, що є ще і її радником з важливих питань. Нібито він досі контактує з нею з приводу суду з Гібсоном. Херцог стверджує, що у нього є близько тисячі SMS-повідомлень і стількох же електронних листів від Оксани, в яких вона розповідає йому про кожну деталь справи проти Гібсона. Портал відзначає, що Херцог дійсно може багато чого знати. За даними таблоїду, він як мінімум був присутній на зустрічах Григор'євої з адвокатами. Він цілком може навіть написати мемуари, оскільки не підписував угоду про нерозголошування інформації.

Про Херцога стало широко відомо після того, як спливла історія з його погрозами іншій колишній подрузі Гібсона Віолеті Коваль. Віолета відмовилася допомагати Оксані в суді і надавати свідчення проти Мела. Після цього Херцог почав надзвонювати їй і натякати, що від неї мокрого місця не залишиться. Григор'єва відразу відхрестилася від нього, заявивши, що Херцог ніколи на неї не працював і взагалі вони ледь знайомі. Тим часом з'ясувалося, що минулого року чоловік був двічі арештований у справах, в яких фігурує вогнепальна зброя. Він навіть відсидів у в'язниці 200 днів. Після цього Гібсон домігся ордера, що забороняє колишньому карному злочинцеві наближатися до його дочки Люсії.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Через скандал з побиттям Мела Гібсона позбавили ролі в кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі