пʼятниця, 12 квітня 2024 11:40

"Це важко" - Зеленський поділився, як говорить з сином про війну
3

Сім'я Зеленських
Фото: instagram.com/olenazelenska_official
Сім'я Зеленських
Володимир Зеленський

Син Володимира Зеленського - 11-річний Кирило - часто запитує батька про завершення повномасштабної війни.

Однак президенту складно знайти відповідь на це питання, оскільки він не може назвати точний час. Про це лідер країни розказав в інтерв'ю Bild.

"Він ставить запитання: коли ми переможемо? Йому одинадцять, але я впевнений, що він такий самий, як і більшість українців. Ми обов'язково переможемо. У нас немає альтернативи. Але я не можу обіцяти цього і назвати дату. Мій це син чи інші громадяни України, не має значення", - зізнався Володимир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Побачити на обличчі чоловіка посмішку" - Зеленська розказала про свої мрії

Додав, що його діти живуть і навчаються в Україні.

"Складно, коли ти не можеш нічого планувати для своїх дітей. Ніяких канікул, ніякого відпочинку, всі думають про війну. Мій син постійно говорить про війну. Наші діти запитують, коли закінчиться війна. Це важко. Багато наших дітей навчаються онлайн і вже два роки не були в школі. Я не хочу скаржитися, але всі ми хочемо, щоб цей жахливий час закінчився", - підсумував Зеленський.

Раніше перша леді Олена Зеленська заявила, що має "паралельне життя" із чоловіком. Діти також дуже рідко бачать тата через брак вільного часу.

Зараз ви читаєте новину «"Це важко" - Зеленський поділився, як говорить з сином про війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі