четвер, 18 липня 2024 12:24

"Це лайно, яке співає" - Кондратюк різко пройшовся по зрадниці Лорак, яка мріє про "мир у всьому світі"
3

Ані Лорак
Фото: Скріншот
Таїсія Повалій
Ігор Кондратюк

Український продюсер Ігор Кондратюк прокоментував останню заяву зрадниці Ані Лорак про "мир у всьому світі".

Переконаний, що співачка повинна відповісти за все, що робила протягом останніх років. Чоловік згадав і про путіністку Таїсію Повалій, яка неодноразово підтримувала Кремль і навіть отримала російське громадянство.

"Те, що я бачу - паскудно. Вони виступали від себе, а не від України. І вони не могли не приїхати, бо їх запросив один диктатор, а вони живуть на батьківщині іншого диктатора. Якась маячня про "дружбу народів", то нехай вона приїде в Курахове й посидить, послухає, як звучить "дружба народів". І що це не зовсім так, як вони співають. Дві паскудні російські шльондри, російські громадянки. Це лайно, яке співає", - висловився Кондратюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зрадниця Повалій приїхала в окупований Луганськ і видавила сльози

Додав, що так звані артисти, які зрадили свою землю, не мають права повертатися в Україну.

"Коли людина - зрадник, то байдуже, що вона робить. Ця людина, якщо вона приїде, повинна бути засудженою і отримати термін. Щодо зрадників, які заховалися в Росії, - то на них немає управи. Не можу ображатися, воно дурне. Бог Лорак взагалі дав зв'язки й на тому закінчив її створення. Хай співає, що хоче. Ми маємо про них забути, позбавити звань і СБУ повинно розуміти, що ті фрази, які вони говорили, тягнуть на нормальний термін", - переконаний продюсер.

Нагадаємо, Ані Лорак виступила на міжнародному фестивалі мистецтв "Слов'янський базар у Вітебську". В перервах між російськомовними піснями, артистка встигала на всі боки розказувати про свої бажання. Пропагандистським ЗМІ Кароліна заявила, що мріє про "дружбу" між народами.

Зараз ви читаєте новину «"Це лайно, яке співає" - Кондратюк різко пройшовся по зрадниці Лорак, яка мріє про "мир у всьому світі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі