понеділок, 26 листопада 2012 17:41

Чарлі Шин заплатив за Ліндсі Лохан борг в $100 тисяч

Чарлі Шин заплатив за Ліндсі Лохан борг в $100 тисяч
Актори подружилися на зйомках фільму Фото: popcornnews.ru

Скандально відомий актор Чарлі Шин продемонстрував всю широту своєї натури і заплатив частину боргу Ліндсі Лохан.

За даними TMZ.com, 47-річний Чарлі відправив Ліндсі чек на сто тисяч доларів. У період з 2009 по 2010 рік дівчина заборгувала податковій службі понад 230 тисяч доларів. Так що подібний дружній жест з боку Шина зараз для Ліло як не можна до речі. Актриса вже подякувала колезі, висловивши захоплення його щедрістю.

На початку року Шин з Лохан разом знялися в комедії "Дуже страшне кіно - 5". За сценарієм актори знялися в декількох сексуальних сценах (в одній з них Ліло навіть красується в шкіряному нашийнику), і, за чутками, між парочкою відразу виникла взаємна симпатія.

Як розповів один з членів знімальної групи, зірки багато жартували, розважалися і навіть влаштували бійку подушками під час зйомок. Дійсно, у акторів є чимало тем для захоплюючих бесід. На кшталт обговорення своїх судових процесів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ліндсі Лохан у відвертому декольте обіймала дітей на прем'єрі фільму

Втім, останнім часом Шин намагається тримати себе в руках. І рекомендує те ж саме своїй 26-річній колезі: "У мене є певна порада для Ліндсі, хоча я не збираюся вказувати, що їй робити. Думаю, було б не зайвим попрацювати над самоконтролем. Навчитися стримувати свої імпульси. Просто спробуй продумати, чим може обернутися той чи інший вчинок".

Зараз ви читаєте новину «Чарлі Шин заплатив за Ліндсі Лохан борг в $100 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі