четвер, 20 січня 2011 11:49

Чарлі Шин під кайфом витратив на повій $ 26 тисяч

Чарлі Шин під кайфом витратив на повій $ 26 тисяч

Веб-таблоїд Radar Online з посиланням на власні джерела повідомляє, що 45-річний голлівудський актор Чарлі Шин, який нещодавно розважався в Лас-Вегасі, витратив на повій 26.000 доларів.

Згідно із вказаним джерелом, вранці 10 січня Шин запросив на віллу "Скай" (вежа "Фантазія", Palms Casino Resort), орендовану за 40.000 доларів, 21-річну повію на ім'я "Джинджер" ("Руда"), заплативши їй 10.000 доларів за чотири години сексуальних ігор. До того він розважався з двома іншими дівчатами, заплативши кожній по 8.000 доларів.

Radar Online наводить слова "Джинджер" про те, що Чарлі Шин вживав при ній наркотики.

Раніше повідомлялося, що Чарлі Шин розважався в Лас-Вегасі у компанії порнозірки Брі Олсон і "секс-бомби Голлівуду" Мішель МакГі, яка розлучила знамениту голлівудську актрису Сандру Баллок з її чоловіком Джессі Джеймсом.

Зазначимо, що після скандалів навколо імені Чарлі Шина, пов'язаних з його погрозами на адресу нинішньої дружини Брук Мюллер, і публікаціями на тему його пристрасті до порноактрис, володар "Золотого глобусу" був удостоєний сумнівної честі: компанія Hustler випустила фільм про "пригоди Чарлі", який є збіркою порно-пародій на теми, що обговорювалися жовтою пресою.

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «Чарлі Шин під кайфом витратив на повій $ 26 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі