середа, 26 вересня 2018 22:15

Бужинська презентувала нові парфуми
5

Катерина Бужинська створила нові парфуми
Фото: Прес-служба
Катерина Бужинська створила нові парфуми
Катерина Бужинська створила нові парфуми
Катерина Бужинська створила нові парфуми
Катерина Бужинська створила нові парфуми

Катерина Бужинська презентувала ексклюзивний аромат під назвою "Королева натхнення".

Парфуми, як і хотіла співачка Катерина Бужинська, вийшли жіночними, легкими і привабливими - саме такими, які повинні виходити від жінок, які з легкістю підкорюють цей світ.

У початковій ноті аромату артистка поєднала амбру, ваніль, мускус і деревні ноти. Пізніше додала жасмин, троянду, іланг-іланг і лілію. А завершили аромат лимоном, ананасом і озоном. Варто відзначити, для Катерини Бужинської це перший досвід створення аромату, тому в правильній технології їй допомагав знаменитий женевський парфумер Жан Паскаль Осмонт і компанія UNICE. До слова, Жан Паскаль Осмонт входить в десятку кращих парфумерів світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталка Карпа на Шрі-Ланці відсвяткувала старт продажів власних парфумів і косметики

"Створення парфуму - це цікаве і загадкове таїнство, яке включає в себе ідею, творчу роботу, а також бажання побачити приголомшливий готовий продукт. Парфумера можна порівняти з дивним чарівником, що володіє чаклунськими чарами і величезною кількістю магічних ритуалів, завдяки яким виходить неймовірно приємний парфумерний шедевр . І, незважаючи на настільки фантастичний підхід до створення , парфуми мають цілком реальний процес виготовлення, поділений на кілька важливих етапів. При виборі парфумів важливо пам'ятати одне - запах одягають як одяг. І кожен аромат несе в собі пам'ять події ", - коментує вихід парфумів співачка Катерина Бужинська.

Парфумована вода "Королева натхнення by Kateryna Buzhynska" надійде в продаж вже незабаром. А назва аромату була придумана неспроста - однойменний хіт Катя Бужинська вперше виконала в дуеті зі Стасом Михайловим. Після трагічних подій на Майдані, артисти сольно виступають з композицією "Королева натхнення", кожен у своїй країні.

Зараз ви читаєте новину «Бужинська презентувала нові парфуми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі