вівторок, 13 лютого 2024 16:38

"Був період сексу онлайн" - Денисенко розказала, як "підігріває" стосунки з чоловіком-військовим
3

Наталка Денисенко з Андрієм Федінчиком
Фото: instagram.com/natalka_denisenko
Наталка Денисенко з Андрієм Федінчиком
Наталка Денисенко з Андрієм Федінчиком і сином

Українська акторка Наталка Денисенко відверто розповіла, як підтримує стосунки з чоловіком Андрієм Федінчиком, який служить у лавах ЗСУ.

В інтерв'ю виданню JetSetter зірка зізналась, що це складно.

"У нас був період сексу онлайн та всіх цих еротичних переписок. А як ще жінка з чоловіком можуть підтримувати стосунки на відстані? Зрозуміло, що для багатьох це може бути досить важко, якщо раніше не було такої сильної емоційної прив'язки. Але ми з Андрієм дуже старалися. Зараз, коли він буває вдома, я приділяю йому всю свою увагу, навіть роботу скасовую, щоб бути поруч. Часу вдвох завжди обмаль, тож ми його дуже цінуємо", - прокоментувала акторка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козловського помітили в компанії двох жінок і не у військовій формі

Додала, що робить усе, щоб їхній шестирічний син - Андрій - не забував батька.

"Я купую подарунки й дарую "від тата", щоб він відчував його турботу. Ми постійно знімаємо якісь відео та відправляємо чоловіку. Ну, і я завжди прошу Андрія, коли в нього є можливість, записувати аудіо- та відеоповідомлення для сина, щоб попри відстань їхній зв'язок не втрачався. Тато для нього авторитет, тому я щосили намагаюся зберегти їхні стосунки", - підсумувала Денисенко.

Раніше Денисенко показала, як провела Новий рік з Федінчиком і посварилась з підписниками. Під їхніми фото, Федінчика звинуватили в "прикритті службою". Наталка пояснила, що Андрій - простий солдат, який був в Одесі на навчаннях. 31 грудня у неділю у нього був вихідний від лекцій й полігону в академії. Тому чоловік зміг відпроситися та провести час з рідними.

Зараз ви читаєте новину «"Був період сексу онлайн" - Денисенко розказала, як "підігріває" стосунки з чоловіком-військовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі